ANA SAYFA > GÜNDEM > Elektrik kesildi, esnaf kapıda kaldı

Elektrik kesildi, esnaf kapıda kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Elektrik kesildi, esnaf kapıda kaldı

Nergiz’de internet alt yapısı çalışması yürüten bir firmanın elektrik dağıtım şebekesindeki ana hatlardan birine zarar vermesi üzerine uzun süreli elektrik kesinti yaşandı. Kesintinin ardından dükkanına gelen bir esnaf elektrikli kepengi açamadığı için dükkanına giremedi.

6010/1 sokak ve çevresini etkileyen elektrik kesintinin ardından esnaf büyük mağduriyet yaşadı. Elektrik kesintisi sebebiyle sabahın erken saatlerinden itibaren hiçbir iş yapamadıklarını söyleyen bölge esnafı, yaşanan olaya sert tepki gösterdi.

Bölge’de midye sattığı bir işletmesi bulunan Mehmet isimli vatandaş, elektrikli kepengi açamadığı için dükkanına giremedi ve satacağı midyelerle kapıda kaldı. Bölgede bulunan bir ganyan bayii ise çareyi dükkanında elektrik bulunan bir başka esnaftan uzatma kablolarla elektrik çekmekte buldu. Nergiz’in en işlek bölgesi olan Ali Alp Böke Caddesi üzerinde uzanan kablolar ortaya ilginç görüntüler çıkmasına sebep oldu.

                                                                                                                                            

Salahattin Oytun İdel/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cem Yılmaz İzmir'e geliyor
Sonraki Haber Karşıyaka ADD Anıtkabir'de...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?