ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KARSAV, sanatı sokağa taşıdı

KARSAV, sanatı sokağa taşıdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARSAV, sanatı sokağa taşıdı

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen "Sanat Sokakta Güzel" şenliğinin ikincisi, Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Kültür Sanat Vakfı (KARSAV) işbirliğiyle düzenledi

Kültür ve sanat etkinliklerini kentin her sokağına taşımak için çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka’nın Kültür-Sanat hayatına 20 yıldır ciddi katkılarda bulunan Karşıyaka Kültür Sanat Vakfı (KARSAV), "Sanat Sokakta Güzel" şenliğinin ikincisini düzenledi.

KARSAV’ın bulunduğu 1714 sokakta gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, çalışmalarını KARSAV bünyesinde sürdüren Türk Halk Oyunları ekibinden zeybek, Roman, Latin Amerika dansları, gitar dinletilerinden oluşan çok seçkin bir program Karşıyakalılara buluştu. Etkinlikte ayrıca, Öznur Korkmaz yönetimindeki KARSAV Türk Halk Müziği Korosu harika bir konser verdi. Türkiye'nin yedi bölgesinin en ünlü türkülerine, izleyiciler'de coşkuyla eşlik etti.

Karsav Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ahmet Diker, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, "Bizler 20.sanat yılını kutlayan bir vakıf olarak Karşıyaka'mıza yakışanı yapmak için 20 yıldır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vakıfçılık ülkemizde ekonomik olarak zorluklar içerisinde ayakta kalmaya çalışıyor, bizler de bu zorluklarla uğraşırken aynı zamanda Karşıyaka halkına 2 yıldır Türkiye'de yapılmayan bir şeyleri yapmak için uğraş veriyoruz. 'Sanat Sokakta Güzel' dedik ve iki yıldır bu hedefimizi başarı ile gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra bu etkinliğimizi geleneksel hale getireceğimizden Karşıyaka halkı emin olabilir" dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı’da ''Ahilik'' kahvaltısı
Sonraki Haber Karşıyakalı Arda engel tanımadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?