ANA SAYFA > SPOR > ''Karar Ver Cup'' Vali ziyaretiyle başladı

''Karar Ver Cup'' Vali ziyaretiyle başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Karar Ver Cup'' Vali ziyaretiyle başladı

Türkiye’ nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvası ‘Karar Ver Cup’ İzmir Valisi Erol Ayyıldız ziyaretiyle start aldı. 7- 8- 9 Eylül tarihlerinde, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan turnuvada mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyen İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir’ in birinci ligde mücadele eden tek şehir kadın basketbol takımı olan Bornova Becker Spor’a süper lig mücadelesinde de başarı diledi.

Becker Türkiye CEO’ su ve Bornova Becker Spor Başkanı Volkan Kebir, kulübün sosyal sorumluluk projelerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kebir, Baş Antrenör Olcay Orak, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Serap Akyol Aksüyek ve Bornova Becker Spor takım kaptanı Nazlı Güler, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a hayırlı olsun dileklerini ileten Kulüp Başkanı Volkan Kebir, Bornova Becker Spor’un sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Kulübün, potaya top atan bir basketbol takımı olmaktan öte birçok başarılı proje hayata geçirdiğini ifade eden Kebir, Vali Ayyıldız’a bugüne kadar yapılmış olan çalışmaları ve bu yıl hayata geçirmeyi planladıkları etkinlikleri içeren proje dosyalarını takdim etti.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız da, Bornova Becker Spor’u toplumsal duyarlılıklarından dolayı tebrik ederek, toplumda şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirtti ve toplumun her kesiminde yaşanan şiddete ilişkin farkındalık yaratılmasının önemine inandıklarını kaydetti. Bu yıl ikinci kez düzenlenecek Karar Ver Cup turnuvasına katılan takımları duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Ayyıldız, 3 gün boyunca sürecek turnuvada mücadele edecek takımlara başarı diledi. 

Kadın şiddetine, çocuk gelinler ve başlık parasına dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Karar Ver Cup, bu yıl 7-8-9 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek. Bornova Becker Spor, Edremit Belediyesi Güre Basketbol, Kırçiçeği Bodrum Basket ve Urla Belediyesi Basketbol takımlarının katıldığı turnuvanın maçları, Bornova Belediyesi tarafından yapımı bu yıl tamamlanan dünya standartlarındaki Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Türk basketbolunda 50 yılını kutluyor
Sonraki Haber İzmir Limanı'na Cape Town'dan kardeş geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?