ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Kar Baykuşu'' yüreklere seslendi

''Kar Baykuşu'' yüreklere seslendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Kar Baykuşu'' yüreklere seslendi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde Avusturya Kültür Ofisi işbirliği ile yapılan Juan Garcia- Herreros -Snow Owl (Kar Baykuşu) konseri hafızalara kazındı. Kolombiya asıllı Avusturyalı sanatçı Snow Owl (Juan Garcia- Herreros), bir Türk, iki Bulgar ve bir Kolombiyalıdan oluşan Grubu ile dostluk ve sevgi şarkıları söyledi.

Olağanüstü bir yeteneğe sahip olan, müziği küçük yaşlarda kendi çabasıyla öğrenen Snow Owl’a sahnede Tuluğ Tırpan (piyano), Stoyan Yankoulov (bateri ve asma davul), Zhivko Vasilev (kaval) ve söylediği tek şarkıyla gönülleri fetheden Alejandra Maria (keman) eşlik etti.

Tuluğ Tırpan’ın dinleyenleri mest eden piyano solosuyla başlayan konser, Snow Owl’un kendi icadı kontrbas gitarıyla sahneye gelmesiyle hareketlendi. İki saatten fazla süren konser boyunca Snow Owl ve Grubu, Türk, Bulgar, Kolombiya ve Avusturya esintileri taşıyan müzikleriyle AASSM Küçük Salonu tamamen dolduran dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Grubun kemancısı Alejandra Maria’ın söylediği lirik Kolombiya şarkısı geceye damga vurdu.

23. İzmir Avrupa Caz Festivali, 14 Mart Pazartesi günü yoğun bir programla devam edecek. Saat 18.00’de İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde Francesco Martinelli’nin  “Bertrand Tavernier’in Gece Yarısına Doğru Filminden 30 Yıl Sonra Monk, Lester Ve Dexter” Konulu semineri var. Ardından saat 19.00’da Bertrand Tavernier’in seminere konu olan Round Midnight filmi gösterilecek. Saat 20.30’da AASSM Küçük Salonda İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile Luca Costantini Konseri yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aktif Şehir Karşıyaka'dan yeni uygulama...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya Antep acı geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?