ANA SAYFA > SPOR > Kapalı Karşıyaka, Açık Göztepe’nin…

Kapalı Karşıyaka, Açık Göztepe’nin…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kapalı Karşıyaka, Açık Göztepe’nin…

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Karşıyaka Göztepe derbi maçı 8 Kasım’da… Bu maç için bir araya gelen 2 kulübün yetkilileri maça ilişkin anlaşmayı yaptı ve kapalı tribüne ev sahibi Karşıyaka, açık tribüne de misafir Göztepe taraftarının alınmasını kararlaştırdı. 2. Devre maçında ise, durum tersine dönecek…

TRT’nin naklen vereceği karşılaşmanın saat 13.30’da oynatılması için yayıncı kuruluş ve TFF’ye müracaat edilmesine de karar verilen görüşmeden sonra yapılan açıklama şöyle:

GÖZTEPE MAÇI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

08.10.2015 tarihinde oynanacak olan Karşıyaka - Göztepe karşılaşması ile ilgili olarak iki kulüp yetkilileri bir araya gelmişler ve yetkili resmi kurumların onaylaması kaydı ile aşağıdaki prensip kararlarını almışlardır:
1. Kulüpler, yerel ve ulusal bazda geniş destek gören fair-play sürecinin kesintisiz olarak ve geliştirilerek sürdürülebilmesi için gereken özen ve özveriyi göstereceklerdir.  
2. Maçın oynanma saatinin aynı gün saat 13:30'a alınması için Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli müracaat yapılacaktır. Bu konuda yayın hakkı sahibi olan TRT'nin de anlayış göstereceğini ümit ediyoruz. 
3. Tribün paylaşımında açık tribünün rakip takıma, kapalı tribünün ise ev sahibi takıma verilmesi uygun bulunmuştur. Bu şekilde, gerek ilk maç ve gerekse ikinci yarıda Göztepe'nin ev sahipliği yapacağı maçta, her iki takımdan da mümkün olduğunca fazla taraftarın maçı izleyebilmesi amaçlanmıştır. Ancak bu konuda İl Güvenlik Kurulu'nun nihai kararları esas olacaktır. 
4. Rakip takım tribün bilet fiyatı  20.-TL olarak belirlenmiştir. 
5. KSK 'nın ev sahibi olduğu ilk maç için alınan bu kararlar ve bilet fiyatları, ikinci yarıda Göztepe'nin ev sahibi olacağı maçta da KSK için aynen uygulanacaktır. 
Saygıyla duyurulur.. 

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 29 Ekim'den 1 Kasım'a...
Sonraki Haber Saadet Partili Tokar: Milli üretim teşvik edilmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?