ANA SAYFA > İZMİR > Kamil Okyay Sındır: ''Gelin oy verin…''

Kamil Okyay Sındır: ''Gelin oy verin…''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kamil Okyay Sındır: ''Gelin oy verin…''

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kamil Okyay Sındır, Küçük Menderes Havzasındaki çalışmalarına Kiraz’da devam etti.

CHP Kiraz İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Sındır partililerin görüş ve önerilerini dinledi, 7 Haziran seçim çalışmalarını anlattı.

“BU GİDİŞE DUR DEME ZAMANI GELMİŞTİR”

Kiraz CHP İlçe Başkanlığı ziyareti sonrası Umurcalı Köyü'ne geçen Sındır, geleneksel ‘Üç Şehitler Şükran Yemeği’ne katıldı. Çalışmalar esnasında Kirazlılara seslenen Sındır, halkın sıkıntılar altında ezildiğini, çiftçisi, emeklisi tüm toplum kesimlerinin ağır ekonomik zorluklarla baş etmek zorunda kaldığını belirti. Sındır,  “İktidarın ekonomi politikaları iflas etmiştir. Türk halkı tüm kesimleri ile her geçen gün ağır ekonomik koşullara sürüklenmektedir. İktidar vatandaşın artan hoşnutsuzluklarını önlemek için faşizan politikalara başvurmakta çekince görmemektedir. Bu gidişe dur deme zamanı gelmiştir” dedi.

“EZENİN KARŞISINDA EZİLENİN YANINDA OLACAĞIZ”

7 Haziran seçimlerinin demokrasi şölenine dönüşeceğini ifade eden Sındır; “Türk halkı 7 Haziran seçimlerinde, demokrasi şölenine dönüştüreceği seçimlerde bu ceberut iktidara dur diyecek. Bundan hiç kuşku duymuyorum. CHP olarak bizler; ezenin karşısında ezilenin yanında olacağız. Hep birlikte Türkiye’yi aydınlık, müreffeh yarınlara taşıyacağız. Direncimizi, inancımızı, birlikteliğimizi sürdürdüğümüz sürece buna hiçbir güç mani olamaz” dedi.                                  

“HAK VE ADALETİN SÖZDE KALMAYACAĞI BİR TÜRKİYE”

Halkın nefes alamaz olduğunu, artık yaşanacak bir Türkiye istediğini ifade eden Sındır konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz CHP olarak hazırız. Kadrolarımız, programımız hazır. İktidar olacağımıza inancımız tam. Türkiye’nin özlediği ekonomik refahı, eşit ve adil dağılımını getirmeye geliyoruz. Çocuklarımızın yatağa aç girmeyeceği, milyonlarca insanımızın açlık sınırı altında yaşamayacağı, hak ve adaletin sözde kalmayacağı bir Türkiye için geliyoruz. Yurttaşlarımızın yarınlara güvenle bakacağı, huzur ve umut içinde yaşayacağı Türkiye’yi kurmaya geliyoruz. Gelin oy verin…”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İFK Havuzda Dünya İkincisi
Sonraki Haber Hamza Dağ: ''Yüzyılın Seçimi''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?