ANA SAYFA > ÇEVRE > Kaliteli köpek maması seçenekleri

Kaliteli köpek maması seçenekleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaliteli köpek maması seçenekleri

İnsanların en yakın hayvan dostları olarak bilinen köpekler sadakatleri ile anılırlar.

Eğitilebilen bu hayvanlar güvenlik anlamında yardımcınız olabileceği gibi, mükemmel bir arkadaşta olabilmektedirler. Farklı cins köpekler için farklı köpek maması seçimler yapmalı ve ağrılıklarına göre hayvanları besleyerek sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olmalısınız. Bu alana tercih edebileceğiniz en popüler markalar arasında Pro Choice, Hills, Royal Canin, Brit Care, ProPlan, Acana, Golosi, Profine gibi seçenekler bulunmaktadır.

Ağırlıklarına göre de mama seçenekleri değişecektir. Büyük köpekler 17 kilo ile 10kg aralığında olmakta ve bu aralıktaki mama seçeneklerini tercih etmelisiniz. 1-3 kg ağırlığındaki köpekler küçük, 1 kg altında olan köpekler mini, 4- 9 kg aralığındaki köpekler ise orta ağırlık grubunda olmaktadır. Senior yaşlı köpekler olmakta ve kitten ve Junior yavru köpekler ve adult ise yetişkin köpekler için kullanılmaktadır. Bu alanda köpek maması olarak yaş ve kuru seçimler yapabileceği gibi ödül maması seçimleri içinde farklı özelliklerde yemler de tercih edilebilir. Besin içeriği olarak ise Balık, et, sebzeli ve tavuklu mama seçenekleri köpekleriniz için satın alabilirsiniz.

Tüm markaları bir arada bularak farklı sitelerin sunduğu fiyatları aynı ekranda değerlendirebilmek için http://www.bilio.com/kopek-mamasi-c4725/ adresi üzerinden değerlendirmeler yapabilirsiniz. Fiyat, ödeme koşulları ve müşteri yorumlarını aynı anda kıyaslayarak köpeğiniz için en uygun mama seçimleri yapabilir ve bütçenize en uygun alışverişleri avantajlı olarak satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LG Marka Çamaşır Makinesi
Sonraki Haber Balbay: ''AYM'nin kararı yargıyı etkiler''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?