ANA SAYFA > GÜNDEM > Kalbin anahtarını Karşıyakalılarla buluşturdular

Kalbin anahtarını Karşıyakalılarla buluşturdular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kalbin anahtarını Karşıyakalılarla buluşturdular

Fiziksel yatırımların yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelere de ağırlık veren Karşıyaka Belediyesi; son dönemin en popüler isimlerinden Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ile Gazeteci-Yazar Aynur Tartan’ı Karşıyakalılarla buluşturdu. ‘Kalbin Anahtarı’ üzerine gerçekleyen söyleşide; kavram kargaşası, stres ve kaygıdan kurtulmanın, huzur ve mutluluğa erişmenin yolları anlatıldı.

Sosyal ve kültürel etkinlikler sayesinde toplumun her kademesine dokunmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, bu kez, Gazeteci Yazar Aynur Tartan ile son günlerin en popüler isimleri arasında yer alan Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak’ı Karşıyakalılarla buluşturdu. ‘Kalbin Anahtarı- Kavram Sohbetleri’ adıyla turnelere çıkacak olan ikilinin ilk adresi Karşıyaka oldu. Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki etkinliğe bine yakın Karşıyakalı katıldı.

MUTLU OLMANIN SIRLARINI ANLATTI

Aynur Tartan’ın sorularına yanıt veren Aşkım Kapışmak; yalnızlık hissi, stres, öfke, kaygı ve mutsuzluk duygularından uzaklaşmanın yollarını anlattı. Mutlu, huzurlu ve stresten uzak bir yaşama ulaşmanın ipuçlarını da veren Kapışmak, salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. İkilinin, turne şeklinde tüm Türkiye’yi dolaşacakları belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Stresli, kaygılı ve gelecek adına umudumuzun kırıldığı bir süreçteyiz. Sabah kalktığımızda nefes aldığımıza şükretmek, insanlara gülümsemek ve pozitif düşünmek hepimiz için zor hale geldi. İşte bunu başarmak adına Aşkım Kapışmak ve Aynur Tartan bizlere elini uzatıyor, gönüllerini açıyor. Adeta ilaç gibi geldiler. Değerli önerileri ve tavsiyeleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İzmir'den Cumhuriyet'e destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?