ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta Dumlupınar istifa etti

Kaf Kaf'ta Dumlupınar istifa etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta Dumlupınar istifa etti

PTT1.Lig'de ilk 6 haftada 5 puan toplayan Karşıyaka'da teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar görevinden istifa etti.

Cüneyt Dumlupınar, Profesyonel Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar'a veda kararı aldığını açıkladı. Yönetimin teknik direktörlük için teklif götürdüğü ilk isim olan Yılmaz Vural, öneriye sıcak baktığını söyledi.

Kariyerinin ilk yıllarında görev yaptığı yeşil kırmızılı kulübün kendisinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:"Erdal Acar'ı da yakından tanıyorum. Kendisiyle görüştük ve şu an düşünme aşamasındayız. Ama doğruyu söylemek gerekirse Karşıyaka kredisini tüketmiş durumda. Süper Lig'e yükselen takımlara baktığımızda sezon boyunca 4 yenilgi aldığını görüyoruz. Oysa Karşıyaka'nın şimdiden 3 mağlubiyet var. Bu şartlarda takımın Süper Lig'e direkt çıkacağını iddia etmek çok mantıklı değil. Plan ve proje önemli."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ilk ders protokol ile başladı...
Sonraki Haber Osman Kırkpınar istifa etti…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?