ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta dümene Turgut Uçar geçti

Kaf Kaf'ta dümene Turgut Uçar geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta dümene Turgut Uçar geçti

Karşıyaka, teknik direktörlük görevine Turgut Uçar'ı getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Soner Tolungüç'ün istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine yeşil kırmızılılar Turgut Uçar'ı getirdi. Kulüp binasında Turgut Uçar ile görüşen yönetim teknik adamla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan 2. Başkan Yener Eyüboğlu, “Turgut Uçar Karşıyaka’nın yetiştirmiş olduğu bir futbolcu. Kişiliğini zaten biliyoruz. Birlikte oturduğumuzda aldığımız elektrik, Karşıyaka’yı ve takımı biliyor oluşu onunla bu yola girmemizde büyük etken. Onunla çalışmak büyük keyif verecek” dedi.

Turgut Uçar ise, “Burada olmak gurur verici. Karşıyaka çok büyük bir camia. Hedefimiz üst lige çıkmak, başka bir hedef olamaz. Takım zaten bu hedefin içinde, futbolcularımızla birlikte çalışıp hedefimizi gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Turgut Uçar daha önce 1994-1995 ve 1995-1996 sezonlarında Karşıyaka'da futbolculuk yapmış ve kaptanlığı üstlenmiş, 2006-2007 ve 2010-2011 sezonlarında ise teknik direktörlük görevini yerine getirmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkanlar tramvayda...
Sonraki Haber Sağlığın başına Bediha Salnur atandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?