ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkanlar tramvayda...

Başkanlar tramvayda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkanlar tramvayda...

İzmir Büyükşiehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Karşıyaka Belediye Başkanı bugün beraberinde ulusal ve bölgesel gazetelerin temsilcileriyle Karşıyaka Tramvayında deneme seferine katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmirli gazetecilerle Mavişehir-Bostanlı arasındaki deneme seferinin ilk yolcuları oldu. Önümüzdeki günlerde Bostanlı Köprüsü'ndeki imalat çalışmalarının da tamamlanmasıyla 8,9 km uzunluğundaki hattın tamamında test sürüşlerinin gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, Mart ayı içinde yolculu seferlere başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızda hava kirliliği ve trafik yoğunluğunu azaltacak Karşıyaka Tramvayı ile deneme sürüşünü gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor, Karşıyakamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta dümene Turgut Uçar geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?