ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta defans hattı değişiyor

Kaf Kaf'ta defans hattı değişiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta defans hattı değişiyor

Karşıyaka'da ilk haftadan bu yana değişmeyen tek alan olan defans hattı, Boluspor deplasmanında değişecek.

Yeşil kırmızılı takımın şimdiye kadar oynadığı 3 maçta defansta Serkan, Amisulashvili, Berkay Can, Çağlar dörtlüsü görev yaptı. Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, bu hafta cezalı olan Çağlar'ın yerine Serkan'ı defansın sağından soluna çekecek. Boluspor'dan transfer edilen Deniz, eski takımına karşı ilk kez forma giyerek sağ bekte görev alacak.

Cüneyt Dumlupınar, stoperde yeni transfer Sırp Duric'i Amisulashvili'nin yerinde oynatmayı planlıyor. Amisulashvili, Gürcistan Milli Takımı'ndan önceki gün döndü. Karşıyaka'da ön libero mevkinde Mehmet Akgün de bu maçta ilk kez forma giyecek.Son transfer hamlesi olarak Galatasaray'dan kadroya katılan ve kamp dönemi görmeyen sağ açık Engin Baytar ise 18 kişilik maç kadrosunda olacak. Cüneyt Dumlupınar, ihtiyaç olması durumunda Engin'i son bölümde sahaya sürecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da bu akşam teröre tepki yürüyüşü var
Sonraki Haber BOSPA'da Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?