ANA SAYFA > GÜNDEM > BOSPA'da Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı

BOSPA'da Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSPA'da Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı

Karşıyaka Belediyesi ve KIRSALDER (Kırsal Kalkınma ve Kırsal Yaşam Destekleme Derneği) desteği ile Ziraat Ajansı’nın organizasyonu ile İzmirlilerle buluşacak olan “ Anadolu Yöresel Ürünler Pazarı” etkinliği bu coğrafyanın gelenek ve göreneklerini şehrimize taşıyacak.

Nisan ayında gerçekleştirdiği “Anadolu’nun Renkleri Karşıyaka’da Buluşuyor” etkinliğinin yoğun ilgi görmesinin ardından, “Yöresel Ürünler Pazarı” etkinliği ile her damak tadına uygun yöresel lezzetler vatandaşlara sunulacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinden tatların ve el işlerinin görücüye çıkacağı Yöresel Ürünler Pazarı, 10 - 14 Eylül arasında İzmirlilerle buluşacak.

İçerisinde Aydın’dan Gaziantep’e, Erzurum’dan Giresun’a kadar Türkiye’nin dört bir yanından katılacak yöresel ürünlerin olacağı pazar, beş gün boyunca Karşıyaka’nın Bostanlı Kapalı Pazaryeri’nde (BOSPA) düzenlenecek.

Türkiye’nin değişik yörelerinden en güzel damak tatlarının ve geleneksel el işlerinin sergileneceği Yöresel Ürünler Pazarı’nda, ziyaretçiler 10.00 – 22.00 saatleri arasında birbirinden farklı lezzetleri tatma fırsatı da bulacak.

10 – 14 Eylül tarihleri arasında Bostanlı Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşecek etkinlik için girişler ücretsiz ve halka açıktır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta defans hattı değişiyor
Sonraki Haber İzmir’in gurur günü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?