ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'lı kızlar İlbank'a diş geçiremedi

Kaf Kaf'lı kızlar İlbank'a diş geçiremedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'lı kızlar İlbank'a diş geçiremedi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi play off maçlarında mücadele eden Karşıyaka, grubunun güçlü ekibi, şampiyon adayı İlbank'a 3-0 yenildi.

Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynan karşılaşmada tecrübeli rakibi karşısında stresli bir oyun ortaya koyan yeşil kırmızılı gençler ilk seti 25-18, ikinci seti 25-14 kaybetti. Üçüncü sette başabaş bir oyun çıkaran ve zaman zaman da öne geçen Kaf Kaf, 16-16 ve 20-20 olan skorda yine tecrübeli rakibi karşısında acemice sayılar verdi ve seti 25-21, maçı 3-0 kazanarak ilk 2 şansını zora soktu.
Karşıyaka son maçını yarın saat 16.00'da Pursaklar Belediyespor ile oynayacak.

Salon: Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu
İlbank: Yanelys Santos**, Marianna Aydın**, Buse Ünal***, Ebru Uygurtaş**, Songül Gürsoytrak**, Ezgi Dağdelenler**, Duygu Üçdağ**, Ceren Çağlar***, Yaprak Erkek***, Gökçen Denkel**
Karşıyaka: Ezgi Böke**, Elif Öner*, İpek Kardelen Vural*, Simay Akdağ**, Ezgi Akyaldız**, Ayça Karakaç**, Melis Alpacar**, Ayça Ceyna Yavuz**, Yasemin Özel**, Begüm Hepkaptan**, Ece Kozdere*
Setler: 18-25, 14-25, 21-25
Süre: 28, 25, 35

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Güneş: Hiç kimse vazgeçilmez değil...
Sonraki Haber Karşıyaka protokolü yaşlıları unutmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?