ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın konuğu 1461 Trabzon

Kaf Kaf'ın konuğu 1461 Trabzon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın konuğu 1461 Trabzon

PTT 1.Lig 5.haftasında Karşıyaka bugün 1461 Trabzon'u konuk edecek.

Atatürk Stadı'nda oynanacak olan mücadele 19:30'da başlayacak ve TRT Web'den canlı yayınlanacak. Maçta sadece kapalı tribüne seyirci alınacak, biletler ise 15 TL'den satılacak. Yeni Passolig alanların kart ücretleri ve biletlerini ise kulüp karşılayacak.

Yeşil kırmızılı ekipte kasığında yırtık tespit edilen Mehmet Akgün forma giyemeyecek. Cezası sona eren Çağlar Birinci ve son transfer Engin Baytar ilk 11'e monte edilecek. Karşıyaka, zirvenin 5 puan gerisinde, 11'inci sırada haftaya başlarken, konuk takımın 7 puanı bulunuyor.Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, "İç sahada Buca Arena'nın kötü zemininden kurtulduk. Atatürk Stadı'nın zeminini inceledim ve çok memnun kaldım. Artık galibiyetlere başlamamız gerekiyor. Taraftarımızın desteğiyle kazanıp, seri başlatacağız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ediz Baksi, Vesvese ile Karşıyaka’da…
Sonraki Haber Behlül Murat Maral MHP lideri Bahçeli ile görüştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?