ANA SAYFA > İZMİR > Behlül Murat Maral MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Behlül Murat Maral MHP lideri Bahçeli ile görüştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Behlül Murat Maral MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı,Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı,İzmir Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Behlül Murat Maral ile makamında görüştü.

İkili gerçekleşen görüşme ile ilgili açıklama yapan Behlül Murat Maral "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendi ile ülkemizin yaşadığı süreçle ilgili ve bu süreçte Sivil Toplum Kuruluşları olarak üzerimize düşen sorumlulukları konuştuk.Başkanlığını yaptığım Sivil Toplum Kuruluşlarında gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizi takdir ettiğini belirtti" dedi. Başkan Maral açıklamasında son olarak şunu ifade etti: "Ülkemiz için çok önemli olan 1 Kasım'da gerçekleşecek erken şeçimde Devletimiz ve Milletimiz için sorumluluk almaya hazır olduğumu ifade ettim"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın konuğu 1461 Trabzon
Sonraki Haber TTF Başkanı Durmuş, Akpınar’ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?