ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'a sportif menajer...

Kaf Kaf'a sportif menajer...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'a sportif menajer...

Karşıyaka'da sportif menajerlik görevine eski takım kaptanlarından Atilla Güneş getiriliyor.

Futbol şube yönetimi, Güneş'le konuşarak prensipte anlaştı. Sezon başında da ismi gündeme gelen Atilla Güneş'in bazı küçük pürüzlerin giderilmesinden sonra işbaşı yapması bekleniyor. Yıldızlar topluluğu bir kadro kurmasına rağmen 11 maçta 12 puanla 14. sıraya yerleşen Karşıyaka'da Güneş, yönetimle takım arasında köprü olacak.

Karşıyaka altyapısında yetişen ve 1994-1995 sezonunda Süper Lig'e son çıkan kadronun önemli isimlerinden biri olan Atilla Güneş, futbolu 2009'da yine yeşil-kırmızılı kulüpte bıraktı. Güneş, 2010-2012 yılları arasında Karşıyaka'da yine aynı görevi yürüttü. Çalışmalarını milli takımlara giden Amisulashvili, Aghayev ve sakat Gökhan'dan yoksun sürdüren Kaf-Kaf, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ana sahaya ara ekim yapıldığı için 2 hafta boyunca Menemen Çavuşköy'de antrenman yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bisikletlilere raylı sistem müjdesi
Sonraki Haber 12 evde hırsızlık yapan zanlı yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?