ANA SAYFA > İZMİR > Bisikletlilere raylı sistem müjdesi

Bisikletlilere raylı sistem müjdesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bisikletlilere raylı sistem müjdesi

İzmir'deki bisiklet kullanıcıları, hiçbir ek ücret ödemeden raylı sistemden yararlanmaya başladı

İzmir'de tüm bisiklet kullanıcıların uzun zamandır arzuladığı uygulama hayata geçti. Yeni uygulama ile artık bisiklet kullanan vatandaşlar, Metro, İZBAN gibi toplu ulaşımdaki raylı sistemlerde günün her saati yolculuk yapabilecek. Bisikletiyle trenlere binmek isteyen yolcular sadece kendileri için ücret ödedikten sonra ilk ve son vagonlarındaki işaretli kapılardan girerek yolculuklarını yapabilecek.

Yeni uygulama ile ilgili bilgilendirme yazıları ile istasyon ve tren içi işaretlemelerin yanı sıra gerekli fiziki düzenlemeler de yapıldı. Kullanılacak sabit merdivenlere eklenecek bisiklet taşıma kanalları ise ilk olarak Konak ve Karşıyaka istasyonlarında hayata geçirildi. Aynı düzenlemenin kısa sürede tüm istasyonlara kurulacağı belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mide küçültme son çare
Sonraki Haber Kaf Kaf'a sportif menajer...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?