ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf skandalın eşiğinden döndü

Kaf Kaf skandalın eşiğinden döndü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf skandalın eşiğinden döndü

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta mücadelesinde sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Karşıyaka'nın, maçtan önce büyük bir skandalın eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Galatasaray'ı ağırlayan Karşıyaka'nın, az kalsın sahaya çıkamayacağı ortaya çıktı. Kulübün geçmiş dönemden kalma borçları sebebiyle stada gelen haciz memurları, maçtan önce futbolcuların soyunma odalarına girerek forma ve kramponlar dahil olmak üzere tüm mallara el koymak istedi. Bu sırada maçın temsilcileri Orhan Tatar ve Murat Kutaniş devreye girerek haciz memurlarına akreditasyon gerektiren alanda bulunma yetkileri olmadığını hatırlattı. Haciz memurlarına yetkileri olsa bile futbolcuların forma ve kramponlarının şahsi eşya sayıldığını hatırlatan gözlemciler, haciz işlemini durdurarak Karşıyaka'nın büyük bir skandal yaşamasını engellemiş oldular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Turizm sigortasız rehberlere emanet
Sonraki Haber İşitme cihazı kullananlara önemli uyarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?