ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Şanlıurfaspor'u ağırlıyor

Kaf Kaf, Şanlıurfaspor'u ağırlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Şanlıurfaspor'u ağırlıyor

Ptt 1'inci Lig'in 4.haftasında Karşıyaka, bugün kendisiyle aynı puana sahip Şanlıurfaspor'u konuk edecek.

Buca Arena'da saat 19.30'da başlayacak maçı Mustafa İlker Coşkun yönetecek, zorlu 90 dakikayı TRT Spor naklen yayınlayacak. Bilet fiyatları kale arkası ve misafir tribünü 5, maraton 10, kapalı 20, VIP tribün 35 TL. Karşıyaka'da Altay'la oynanan Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Behram ve idman eksiği bulunan Erdi forma giyemeyecek.

Kupadan elendikten sonra artık tek kulvarda yarıştıklarını hatırlatan teknik direktör Yusuf Şimşek, "Galibiyet serisine başlamamız şart. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Oyuncularım formalarını sırılsıklam yaparak kazanıp, taraftarımızın gönlünü alacak" dedi. Karşıyaka'nın sahaya Loriya- Rıdvan, Shukurov, Cenk Güvenç, Berkan, Mustafa Aşan, Onur Okan, Ofoedu, Juninho, Mehmet Sıddık, Kahe ilk 11'iyle çıkması bekleniyor

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Facebook'a yeni rakip çıktı
Sonraki Haber Kurbanda acı çektirmemek için vatandaşlar bıçak bileyicilerinin yolunu tuttu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?