ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Galatasaray karşısında gençlerle sahaya çıkacak

Kaf Kaf Galatasaray karşısında gençlerle sahaya çıkacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Galatasaray karşısında gençlerle sahaya çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. Hafta mücadelesinde Galatasaray’ı ağırlamaya hazırlanan Karşıyaka, ligi düşünerek gençlerden oluşan bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Ziraat Türkiye Kupasında 6 puanla grubunda 2. Sırada bulunan ve bugün lider Galatasaray’ı ağırlayacak olan Karşıyaka’da öncelikli hedef PTT 1. Lig’de bulunulan pozisyondan kurtulmak. Haftasonu lige iyi bir başlangıç yaparken moral depolamayı hedefleyen yeşil kırmızılılar, Galatasaray karşısında yeni transferlerinin hiçbirine forma şansı vermeyecek. İstanbul’da oynanan Galatasaray maçında forma giyen pek çok oyuncusunu bile dinlendirmesi beklenen Karşıyaka, sahaya genç ağırlıklı bir kadroyla çıkacak.

Yusuf Şimşek yine yok

Yeni yönetimin göreve gelir gelmez takımın başına getirdiği Yusuf Şimşek, resmi sözleşme imzalanmadığı için ilk Galatasaray maçını tribünden takip etmek zorunda kalmıştı. Genç teknik adamla resmi sözleşme iki gün içerisinde imzalanacak ama Şimşek bugünkü maçta takımın başında yer alamayacak.

Bicik olmadı, arayışlar sürüyor

Yeşil kırmızılı ekipte transfer çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Kaleye bir takviye yapmak isteyen Karşıyaka Sparta Prag’da oynayan eski kalecisi Bicik’e yönelmişti. Sparta Prag’ta da birinci kaleci olarak görev yapan tecrübeli eldivene kulübünden vize çıkmayınca bu transfer suya düştü. Her halükarda kaleye bir takviye yapmakta ısrarcı olan yeşil kırmızılı ekip, bu konudaki arayışlarını transferin son günlerine kadar sürdürecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Denizli: Karşıyaka'nın başarılı bir ikinci yarı geçireceğine inanıyorum
Sonraki Haber Nazım Hikmet Karşıyaka'da şiirleriyle anılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?