ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Çine Madran engelini de aşamadı

Kaf Kaf, Çine Madran engelini de aşamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Çine Madran engelini de aşamadı

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Karşıyaka, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çine Madranspor'la oynadığı hazırlık maçında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Sezon öncesi hazırlıklarını Teknik Direktör Soner Tolungüç yönetiminde sürdüren Karşıyaka, bugün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çine Madranspor'la karşı karşıya gelerek bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmaya Behram, Tugay, Fatih, Cenk, Ali Kemal, Zeki, Arif, Battal, Okan, Ali Say, Hakan onbiriyle başlayan yeşil kırmızılılar, ilk yarıda rakibi karşısında istediği oyunu ortamaya koyamadı. Çine Madranspor da golle buluşamayınca ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının başında elindeki gençlerin de durumunu görmek isteyen Soner Tolungüç; Behram, Zeki, Ali Kemal, Battal gibi yakından tanıdığı oyuncuların tümünü kenara tamamı altyapıdan gençlerden oluşan bir kadroyu sahaya sürdü. Kaf Kaf'ın gençleri 52. dakikada Metin Peke ile 1-0'lık üstünlüğü sağlasa da, oyunu tam olarak kontrol etmeyi başaramadılar. Mücadelenin de iyiden iyiye sertleştiği ikinci yarıda, Teknik Direktör Soner Tolungüç birkaç kez saha içine kadar girerek oyuncularına uyarılarda bulundu. İkinci yarının sonlarına doğru iyice yorulan Karşıyaka, 85. dakikada rakip Çine Madran'ın etkili kontrasında kaleci Mehmet'in de zamanlama hatası yapmasıyla kalesinde golü gördü ve skor 1-1'e geldi. Rakip Çine Madran'ın golünü Serdar kaydetti. Maçın kalan dakikalarında da gol sesi çıkmayınca, Kaf Kaf 3. hazırlık maçında da galibiyet yüzü göremeden sahadan beraberlikle ayrıldı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'da temizlik çalışmaları hız kesmiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?