ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf borçlarını kapatıyor...

Kaf Kaf borçlarını kapatıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf borçlarını kapatıyor...

Ptt 1'inci Lig'de eski futbolcu ve teknik adamlara olan yaklaşık 4 milyon TL borçtan kaynaklanan transfer yasağı yüzünden yeni sezon öncesi sancılı günler geçiren Karşıyaka, Başkan Ali Erten, 2'nci Başkan Cengiz Bakır ve yöneticilerin oluşturduğu kaynakla son ödemeyi de yaptı.

Borcun büyük bölümünü işadamı Erdal Acar'ın katkısıyla kapatan yönetim, transfer yasağı, lisans tescilleri ve gecikmiş Federasyon borçları için son partide 800 bin TL ödeyerek derin bir "Ohh" çekti. Ligin ilk maçında cumartesi günü Adana Demirspor'a konuk olacak İzmir temsilcisi, 18 yeni transferin lisansı ile yabancı futbolcuların oturma ve çalışma izinlerini bu maça yetiştirecek.

 Necati Ateş, ligin ilk haftasında forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu, bu süreçte antrenman eksiğini hazırlanan özel programla kapatacak. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde takımla çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızıyla henüz resmi mukavele imzalanmadı.

Hürriyet Gücer'in sözleşme şartlarında anlaşamayıp ayrıldığı Karşıyaka, ön libero mevki için Kayseri Erciyesspor'dan gurbetçi Yasin Pehlivan'a yöneldi. Karşıyaka, sağ kanat için Gençlerbirliği'nden Tayfur Bingöl, defansa yapılacak takviye konusunda da Gaziantepspor'dan Gbenga Arokoyo'yla ilgileniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Riskli obez gebelikte zayıflama çabası da sakıncalı
Sonraki Haber Karşıyaka'ya SGK şoku...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?