ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Antalya'da kampa giriyor

Kaf Kaf, Antalya'da kampa giriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Antalya'da kampa giriyor

İkinci yarı hazırlıklarının İzmir etabını tamamlayan Karşıyaka, yarın Antalya'da kampa girecek.

Yeşil kırmızılıların Side'deki kampı 23 Ocak Cuma gününe kadar sürecek. Ligde 17'nci hafta mücadelesinde 25 Ocak Pazar günü Adanaspor'a konuk olacak Karşıyaka, Antalya'dan İzmir'e dönmeyerek direkt bu kente geçecek. Kampta hazırlık maçı oynamayacak Karşıyaka'da Giresunspor deplasmanında sakatlanarak devrenin son 3 maçında forma giyemeyen Juninho, iyileşti. Brezilyalı futbolcu takımla antrenmanlara başladı.

İlk etap çalışmalarının verimli geçtiğini söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek, "Oyuncularım çok iyi çalıştı. Performansları ligin ikinci yarı maratonu öncesi umutlarımızı artırdı. Ara transferde takviye yapabilmek için listemizdeki isimlerle görüşmelerimiz de sürüyor. Ama eski futbolculardan Tiago'nun alacağı nedeniyle FIFA kanalıyla gelen transfer yasağının kalkıp kalkmayacağı belirsiz olduğu için şimdilik ağır adımlar atıyoruz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nazım Hikmet dev heykeliyle Karşıyaka'da ölümsüzleşti
Sonraki Haber İzmir’de bir ilk daha Karşıyaka’da…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?