ANA SAYFA > İZMİR > ''Kadınlar her şeyi yapar'' dediler, soluğu pistte aldılar

''Kadınlar her şeyi yapar'' dediler, soluğu pistte aldılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Kadınlar her şeyi yapar'' dediler, soluğu pistte aldılar

Türkiye’nin en büyük ikinci pisti İzmir Park, bu kez kapılarını İzmirli kadınlara açtı.

Aralarında, Ayhan İzzettinoğlu, Melisa Pala , Özge Özcan, Özlem Dalan, Nuray Ürkmez, Didem Özkardeş, Lal Manisalı, Arzu Baybal, Nursevim Sözcüler, Onur Karakaş, Ceylin Ülkü, Rananur Ülkü, Pınar Şems, Tuğba Tokmak, Berna Şensoy, Yağmur Korkmaz ve Hacer Korkmaz’ın da bulunduğu birbirinden ünlü İzmirli kadınlar, 6 Mart Pazar günü, yarış otomobillerine binerek İzmir Park’ın tozunu attırdı. Yaptıkları her işte başarıya imza atan ve bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü adına farkındalık yaratmak için İzmir Park pistine çıkan ünlü isimler, bir anlamda da herkese örnek olmayı amaçladılar.

Yarışma öncesi, pistlerin efsane şampiyonu Ümit Ülkü’den özel ders alarak, ciddi bir şekilde kendilerini yarışa hazırlayan İzmirli kadınlar, son derece iddialı olduklarını ortaya koydular. 

Kıyasıya bir mücadeleyle zaman sıralaması sonucunda Super Stage kategorisinde Lal Manisalı 1., Özge Özcan 2. ve Özlem Dalan 3.olurken; Genç Kadınlar kategorisinde Nuray Ürkmez 1., Halide Su Urgancı 2. ve Ceylin Ülkü 3. oldu.

Atlantis sponsorluğunda düzenlenen etkinliğin ödülleri de kadınlara özel oldu. Super Stage kategorisinde dereceye giren ilk 3 kişiye Atlantis’ten pırlanta, elmas ve altın kolye hediye edilirken Genç Kadınlar kategorisinde dereceye giren ilk 3 kişiye de altın kolye hediye edildi.

Yarışlara mola verildiğinde pistte Ümit Ülkü ve Muhammed Ali Ülkü tarafından yapılan Volkicar Show büyük beğeni topladı. Bazı misafirler Ümit Ülkü ile beraber Volkicar’a binerek müthiş heyecanı paylaştılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'de her 10 kadından 4'ü fiziksel şiddet görüyor...
Sonraki Haber 35,5'dan kadın haykırışı: Sana ne!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?