ANA SAYFA > SPOR > Judo şampiyonu Elif'e büyük övgü

Judo şampiyonu Elif'e büyük övgü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Judo şampiyonu Elif'e büyük övgü

Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası Türkiye Birincisi olan Elif Yılmaz’ı Kaymakam Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu da tebrik etti.

Aydın ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında 5 maçı galibiyetle sonuçlandırıp şampiyonluğu elde eden Karşıyaka Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu öğrencisi Elif Yılmaz, Antrenörü Özden Açıkkol ve Okul Müdürü  Ayça Örenel, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel Ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Üç yıldır judo sporu yapan Elif Yılmaz, ablasını Judo antrenmanlarında izleyerek etkilendiğini ve Judoya başladığını belirterek şöyle konuştu. “Judo benim hayatımın dönüm noktası oldu. Hayallerime ulaşmak için ve ileride iyi bir Judo antrenörü olmak için çok çalışacağım ve Dünya Şampiyonu olacağım dedi.

Bu güne kadar Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonalarında ülkemizi temsil eden 220 sporcu yetiştiren ve Hayri Özmeriç tarafından hizmete açılan spor salonuna bu başarısından dolayı adı verilen beden eğitimi öğretmeni ve Judo Antrenörü Özden Açıkkol ise şunları söyledi. " Elif Yılmaz çok başarılı ve gelecek vadeden bir öğrencimiz. Elif gibi pek çok öğrencimiz nice başarılara imza atabilir. Yeter ki judo sporuna yönlendirilebilsin. Bu konuda ailelere çok büyük görevler düşmekte."

Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu Müdürü Ayça ÖRENEL ise "Çocukların ve gençlerin bireysel sporlara ilgisi azalmakta. Ancak, bireysel spor branşları çocuğun spor başarısını göstermede çok daha etkili. Bu nedenle aileler tarafından bu tip branşlara çocukların yönlendirilmesini doğru buluyorum. Elif Yılmaz ve okulumuzdaki diğer başarılı Judo sporcuları Gruplar, İzmir yıldızlar, İzmir minikler kategorilerinde de önemli dereceler elde ettiler. Her biri ile gurur duyuyorum. Judo salonunun okulumuzun yanında bulunması bu başarıları elde etmemizde önemli bir faktör. Okulumuzda judo, atletizm, futsal, masa tenisi, bocce, hemsball vb. spor takımları da var. Okulumuzun gelecekte sporcu yetiştiren okullar olarak anılacağına inanıyoruz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu, spor yapan öğrencinin aynı zamanda akademik başarısının da aynı oranda yüksek olduğunun örneklerinin çok olduğundan bahsederek hediyesini takdim ederek Elif Yılmaz’ı tebrik etti.

Şampiyon sporcuyu makamında kabul eden Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, bu başarının örnek teşkil etmesi ve Karşıyaka ilçesinin her zaman diğer ilçelere örnek teşkil etmesi bakımından önemli rol oynadığını dile getirerek Elif Yılmaz’ı, ailesini, öğretmenlerini ve antrenörünü kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Airbus‘dan Havajet Lisesi’ne tam destek
Sonraki Haber Kayahan'ı kaybettik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?