ANA SAYFA > EĞİTİM > İZÜ ÖĞRENCİLERİNDEN TEGV'Lİ ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK

İZÜ ÖĞRENCİLERİNDEN TEGV'Lİ ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZÜ ÖĞRENCİLERİNDEN TEGV'Lİ ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK

4 aylık çalışmanın sonucu sahneye koyacakları Kumkurdu isimli tiyatro oyunla yaşıtlarının karşısına çıkmaya hazırlanan TEGV’li çocuklara destek olmak için İzmir Üniversitesi öğrencileri kermes düzenledi.

İzmir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Balçova Eğitim Biriminde tiyatro eğitimlerini sürdüren çocuklara düzenledikleri kermesle destek verdiler. 7-11 yaş arası 9 çocuğun yaşıtları karşısında sahne alacağı Kumkurdu isimli tiyatro oyunu öncesi düzenlenen kermeste oyunun farklı illerde daha fazla çocukla buluşabilmesi için destek toplandı. Öğrenciler, bir eğitim projesine destek vermenin mutluluğunu yaşadı.

4 aydan bu yana akranlarının karşısında sahneye çıkmaya hazırlanan öğrencilerin ilk durağı Söke olacak. Söke Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda daha önce hiç tiyatro izlememiş çocukların karşısında sahne alacak TEGV’li çocuklar, gelecek günlerde oyunlarını farklı il ve sahnelerde de sergileyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SEFERİHİSAR'DA ENGELSİZ EĞLENCE
Sonraki Haber KONAK'TA ÖNCELİKLİ HEDEF İŞ BARIŞI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?