ANA SAYFA > İZMİR > İzmirliler, ''yeryüzü sofrası''nda buluştu

İzmirliler, ''yeryüzü sofrası''nda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirliler, ''yeryüzü sofrası''nda buluştu

Macera Kulübü'nün bu yıl 3 kere organize edeceğini duyurduğu yeryüzü sofralarının ilki Ramazan'ın ilk gününde kordonda çimlerde gerçekleşti.

600 kadar vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar sofrasında her yaştan her kesimden insan vardı. Siyaset dünyasından CHP Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır ve CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da ilk iftarı İzmirlilerle yeryüzü sofrasında açtı.
Herkesin evinden getirdiği yemekleri paylaştığı etkinlikte sponsorlardan gelen ikramlar ve iftar sonrası eğlenceler ile keyifli bir akşam yaşandı. Kulüp Başkanı Toprak Özmen, basına yaptığı açıklamasında yeryüzü sofrasının İzmir'in aynası olduğunu, sevgiyi paylaştıklarını ve 17 -30 Haziran Tarihlerinde 2 yeryüzü sofrası daha düzenleyeceklerini duyurdu.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Meclisi’nde ''terör'' gündemi
Sonraki Haber Bostanlıspor yaz spor okulları start alıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?