ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'in vergi rekortmeni PHİLSA

İzmir'in vergi rekortmeni PHİLSA

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in vergi rekortmeni PHİLSA

Ege Bölgesi ve Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından PHILSA Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş., 9. kez İzmir’in ‘En Yüksek Kurumlar Vergisi’ ödeyen şirketi olarak zirvedeki yerini korudu.

Her yıl Şubat ayı sonunda kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İzmir’in 2014 vergilendirme dönemi gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende ödüllendirildi. PHILSA, bu yıl da geleneği bozmayarak İzmir’in ‘En Yüksek  Kurumlar Vergisi Ödeyen Şirket’i ödülüne layık görüldü. Aynı gün, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) düzenlediği geleneksel ödül töreninde ise PHILSA, “En Yüksek Yatırım” dalında dördüncülük ve “En Yüksek Üretim” dalında ise üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu.

Dominique Voegeli: “Peş peşe aldığımız ödüller büyük gurur vesilesi”

PHILSA İşletmeler Direktörü Dominique Voegeli, şirket olarak ülke ekonomisine sağladıklarını ve katkıyı yansıtan ödüllerin kendilerini gururlandırdığını ifade ederek şunları söyledi:

“Türkiye ekonomisine sağladığımız katkıların ödüllendirilmesi bizleri gururlandırıyor. Türkiye’yi ihracat üssü yapma hedefimiz için geçtiğimiz yıl, 80 milyon dolarlık yeni bir yatırım yaptık. Böylelikle, Türkiye’deki yatırımımız 760 milyon doları aştı. Diğer yandan, her biri kendi alanlarında birer uzman olan çalışanlarımızın gelişimine sürekli olarak yatırım yapmayı da çok önemsiyoruz. Aldığımız ödüller onların çalışma azmini de körüklüyor. Philip Morris International’ın dünya çapındaki en büyük üretim tesisi unvanına sahip olan fabrikamızın ve şirketimizin başarıları artarak devam ettikçe; bir yandan Türkiye’nin ekonomik hedeflerine ulaşmasına katkı sağlarken, diğer yandan yarattığımız istihdam ve kaliteli iş gücünü de sürdüreceğiz”.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf’ta hedef mutlak galibiyet
Sonraki Haber Memur-Sen, Hocalı katliamını unutmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?