ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'e şehit ateşi düştü

İzmir'e şehit ateşi düştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'e şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda İzmirli Mesut Ardıç'ın şehit düştüğü öğrenildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde,  Tekeli Askeri Üs Bölgesine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Hain saldırıda şehit olan 2 askerden birinin İzmir’in Buca ilçesinde oturan Ardıç ailesinin oğlu Mesut Ardıç olduğu öğrenildi. Şehidin, henüz 20 gün önce İzmir'de Ayşe Ardıç ile evlendiği öğrenildi. Şehidin acılı babası Mürsel Ardıç ise, "Evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Beni üzen kısa bir süre önce, bir ay önce evlilik yapması ama böyle şehadet mertebesine ulaşması beni gururlandırıyor. Hayalleri olmayan insan olur mu? İzmir'de düğün yapmıştık, baba olarak üzerimize düşenleri yaptık. Allah ülkemize bir sükunet nasip etsin, bir iyilik versin. Bundan ötesi olmaz, her gün kan, her gün kan bunun bir yere gideceği yok, bir sonuca varacağı yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin üzerine düşen de birçok görev vardır. Bunları yaparsak inşallah ülkemiz bir sonuca varacaktır" dedi.

Aslen Bitlisli olan Şehit Mesut Ardıç,  bugün ikindi namazı sonrası Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Abdurrahman Gazi Şehitliği'ne defnedilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu'ndan ''İstinaf'' semineri
Sonraki Haber Patates üreticisine bir destek de Büyükşehir'den

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?