ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir'deki STK'lar ''Teröre karşı tek yürek'' için Karşıyaka'da bir araya geldi

İzmir'deki STK'lar ''Teröre karşı tek yürek'' için Karşıyaka'da bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'deki STK'lar ''Teröre karşı tek yürek'' için Karşıyaka'da bir araya geldi

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Nükhet Hotar, ‘Teröre karşı tek yürek’ adı altında İzmir’de bulunan çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi.

İşadamı Mehmet Karal tarafından organize edilen Seyirtepe Panorama Restoran ’ta düzenlenen yemekli toplantıya 500’e yakın Sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve üyesi katıldı.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Hotar, teröre karşı tek yürek olunması gerektiğini belirtti.

“Herkes Elini Taşın Altına Koysun”

Terörle mücadele noktasında herkesin elini taşın altına koymasını isteyen Hotar, terörün sadece ilgili kişilerin çözeceği bir konu olmadığını ifade etti. Hotar, “Bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması ve tek yürek olduğunu göstermesi lazım…”dedi.

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Nükhet Hotar toplantıya katılanların masalarına uğrayarak onlarla tek tek ilgilendi. Toplantıya katılara hiben yaptığı konuşmasından sonra toplantıya katılanların sorularını cevapladı.

Toplantı sonunda davetliler organizasyon için iş adamı Mehmet Karal’a teşekkür ettiler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka lideri deviremedi...
Sonraki Haber Meme kanseri ilk kez tiyatro konusu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?