ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de yüzleri maskeli 4 saldırgan terör estirdi!..

İzmir'de yüzleri maskeli 4 saldırgan terör estirdi!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de yüzleri maskeli 4 saldırgan terör estirdi!..

İzmir’de art ardına meydana gelen iki patlamanın ardından, Buca ilçesinde yüzleri maskeli ve şalvarlı 4 saldırgan, ellerindeki havai fişek ve taşlarla otobüs duraklarına ve banka ATM’lerine zarar verdi.

Buca’da yüzü maskeli şalvarlı kimliği belirsiz kişiler tarafından otobüs durağına konulan el yapımı havai fişek patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, zanlılar sokaktaki banka ATM'lerine de zarar verdi ve çevredeki işyerleri ve kahvehanede oturan vatandaşlara da havai fişekle saldırdı.

Olay, gece saatlerinde Göksu Mahallesi 637/4 sokakta meydana geldi. Yüzleri maskeli şalvarlı kişilerin otobüs durağına şüpheli paket koyduğunu gören çevredekiler durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bu sırada otobüs durağına konulan paket büyük bir gürültüyle patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, otobüs durağı zarar gördü. Olay yerine sevk edilen Terörle Mücadele ekipleri çevre güvenliği aldı. Bomba imha uzmanın yaptığı araştırmada patlayan paketten el yapımı havai fişek çıktı. Olaydan sonra kaçan zanlılar sokaktaki banka ATM'lerine zarar verdi.

Mahalle sakinlerinden Necla Yılmaz, "Çocuklarım markete gitmişti. Bir süre sonra koşarak geri geldiler. Yüzleri maskeli şalvarlı kişiler çocuklarımı korkutmuş. Can güvenliği istiyoruz, barış istiyoruz" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de arka arkaya iki patlama!..
Sonraki Haber Akpınar: ''Tarık Dursun K.’lar ölümsüzdür!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?