ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: ''Tarık Dursun K.’lar ölümsüzdür!''

Akpınar: ''Tarık Dursun K.’lar ölümsüzdür!''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: ''Tarık Dursun K.’lar ölümsüzdür!''

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın, usta edebiyatçı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onur Üyesi Tarık Dursun K.'nın vefatına ilişkin bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama...

"Tarık Dursun K.’lar ölümsüzdür!

Bir ağustos ikindisinde, bir büyük İzmirliyi, adını taşıyan sokağıyla simgeleşen bir Karşıyakalıyı yitirdiğimizi öğrendim. Tüm okurları, dostları, yoldaşları ve hemşerileri gibi, derinden yaralı ve üzgünüm.

Sanat emekçileri, hele Tarık Dursun K. gibi gerçek üretkenler, ölümsüzdür. Ölüm onlar için, fiziksel bir sondan başka bir şey olamaz. Yaşamıyla, duruşuyla, üretimindeki olağanüstü yetkinlikle, Tarık Dursun K.’ların ölümle tanımlanması olanaksızdır.

Ustamızı, değerli hemşerimizi, Tarık Dursun K. ağabeyimizi, Karşıyaka ve İzmir hiç unutmayacak. Bunun nasıl başarılacağını Karşıyaka Belediyesi olarak gösterecek, hemşerimize yakışmak için, elimizden geleni yapacağız.

Kuşkusuz onun böyle şeylere ihtiyacı yoktur. Ama yurtseverliğimiz, kentlilik kültürümüz, gelecek kuşaklara ve yeryüzüne karşı sorumluluğumuz, bunu bize bir ödev olarak yüklemektedir. Bütün bunları yaparken, en büyük gücümüz yine Tarık Dursun K. olacaktır.

Büyük hemşerimizi yitirmenin üzüntüsünü, sayesinde imbatla dolan kalbimizde saklıyor, büyük umutlarımızın ateşine dönüştürüyoruz.

Anısı ve yapıtları önünde saygıyla eğiliyor, İzmir'e, Karşıyaka’ya ve insanlığa baş sağlığı diliyorum.

Hüseyin Mutlu AKPINAR

Karşıyaka Belediye Başkanı"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de yüzleri maskeli 4 saldırgan terör estirdi!..
Sonraki Haber Karşıyaka Giysi Bankası’nda alışveriş bedava

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?