ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de PKK Operasyonu...

İzmir'de PKK Operasyonu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de PKK Operasyonu...

İzmir'in Torbalı ve Menemen ilçelerinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 16 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG'ye yönelik olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Menemen ve Torbalı ilçelerinde önceden belirlenen adreslere oparasyon yapıldı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün de destek verdiği, yaklaşık 500 polisin katıldığı operasyonda, Menemen Asarlık Mahallesi ile Torbalı ilçesinde toplam 16 kişi gözaltına alındı.

Bu arada polisin ikazlarına rağmen açılmayan kapılar, koçbaşı ile kırılarak içeri girildi. Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda av tüfekleri, tabancalar, çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Gözaltına alınanların Terörle Mücadele Şube Müdürülüğü'ne götürüldüğü, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hamza Dağ:''Statlar engellenmesin''
Sonraki Haber Çileklere, çilek koksun diye sprey sıkmışlar!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?