ANA SAYFA > İZMİR > Hamza Dağ:''Statlar engellenmesin''

Hamza Dağ:''Statlar engellenmesin''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hamza Dağ:''Statlar engellenmesin''

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Göztepe ve Karşıyaka'ya yapmayı planladığı statların engellenmeye çalışıldığını söyledi.

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Gürsel Aksel ve Yalı'da stat yapılmasında nedenini bilmediğimiz bir ısrar var" açıklamasına cevap veren Dağ, "Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'ye inşa edilecek statların Şubat 2014'te ihalesi yapılırken farklı bir yer göstermedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bir görüşme yapmadı. Şimdi ise Uzundere ve Örnekköy'ü adres gösteriyor. Şu anda yeni statların her aşaması planlanmışken, projeleri engellemeye kalkmamalı" diye konuştu.

Göztepe'nin Uzundere'ye istediği stadın arazi olarak inşaata uygun olmadığını savunan Hamza Dağ, "Bakanlık bünyesindeki mühendisler araziyi detaylı inceledi. Uzundere'deki alanın çok fazla eğimli olduğuna karar verilerek, buraya stat inşa edilemeyeceği belirlendi" şeklinde konuştu. Bir dönem Karşıyaka için düşünülen Örnekköy arazisinde de dere yatağının bulunduğunu ifade eden Dağ sözlerini şöyle sürdürdü:

"Örnekköy dere havzasında kalıyor. Burada da gerekli araştırmalar yapıldı. Dere yatağının yerini değiştirmek maliyeti kat kat artıracak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürsel Aksel Tesisleri'ndeki 1406 metrekarekil alandan feragat etmeli ve stat bir an önce faaliyete geçmeli."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi'nde her iki öğrenciden birine burs
Sonraki Haber İzmir'de PKK Operasyonu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?