ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de MHP'li Adaylardan Zeybekli Start

İzmir'de MHP'li Adaylardan Zeybekli Start

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de MHP'li Adaylardan Zeybekli Start

Mhp İzmir milletvekili adayları, Atatürk Anıtı ile İlk Kurşun Anıtı'na zeybeklerle birlikte çelenk koyarak seçim çalışmalarına başladı.

MHP adayı Oktay Vural, her iki bölgeden dörder milletvekili hedeflediklerini söyledi. Adaylar, Kemeraltı ve Karşıyaka çarşılarında esnafın sorunlarını dinledi.

MHP İzmir milletvekili adayları Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı ile Konak'taki İlk Kurşun Anıtı'na zeybeklerle birlikte çelenk koydu. Saygı duruşunda bulunan partililer, İstiklal Marşı okudu. 

Geçen 7 Haziran'da 3. sıralardan aday gösterilip seçilemeyen 1 Kasım için 2. sıraya yükseltilen Senem Kılıç ve Neslihan Çelik'in de aralarında bulunduğu MHP İzmir milletvekili adayları daha sonra, Kemeraltı ve Karşıyaka çarşılarında esnafın sorunlarını dinledi.

'SENİN ECDANIN YEDİ IŞIKLI AMPUL MÜ'

MHP İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Oktay Vural her iki bölgede dörder milletvekili çıkaracaklarını iddia etti. AK Parti İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım'ın Torbalı'da bir partili yöneticinin ofisini ziyaretinde Osmanlı tuğrasının AK Parti bayrağı ile kapatılmasını tepki gösterekek, "Böyle bir yerde cumhurbaşkanının resmi varsa genel başkanlarının resmi neden yok. Yoksa o Davutoğlu'nun resmi miydi? Biliyorsunuz genel başkanlık yarışında da ciddi sıkıntılar yaşandı. Ne olursa olsun o resmin görünmesini istemediler. O resimde Atatürk vardı da kapattılarsa yazıklar olsun. Osmanlı tuğrasını kapattık diyorlar ona da yazıklar olsun. Ampül ne ya? Osmanlı senin kökün. Yoksa senin ecdadın yedi ışıklı ampül mü" dedi.

'SİZ BOSTAN KORKULUĞU MUSUNUZ?'

Oktay Vural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla yaptığı son toplantıda terörle ilgili olarak söylediği, "Bölgedeki kamu görevlilerin gelişmeleri eksik, yanlış değerlendirmesi zaafiyete yol açtı" sözlerini de değerlendirerek şöyle konuştu:

"Siz bostan korkuluğu musunuz? Siz bu ülkeyi yönetmiyor muydunuz? Sizlersiniz Oslo'da, İmralı'da, Dolmabahçe'de PKK'yı muhatap alanlar. Terör örgütünü masum gibi gösterenler, politik cesaret verenler! Sizler sorumlusunuz. Bunun hesabını vereceksiniz. Onu bunu suçlayarak değil, mert ve dik olun. Kendileri zeytinyağı gibi üste çıkararak başkalarını suçluyorlar. Efkan beni aldattı, Beşir beni aldattı! Birbirlerine 'paralel, tuzluk' olarak suçluyorlardı, şimdi hain olarak suçlayamaya başladılar. Ben yapmadım o yaptı diyerek kendilerini açığa çıkarmak için birilerini satacaklar. Sata sata bugünlere geldiler. Takke düştü kel göründü."

MHP 2. Bölge 1. sıra adayı Ahmet Kenan Tanrıkılu da valilerin AK Parti il teşkilatları gibi çalıştığını öne sürerek, "Etme bulma dünyası. Valiler AKP'nin il teşkilatı gibi çalışıyorlar. İçinde bulunduğumuz vilayeti de buna örnek gösterebiliriz. Tarafsız devlet adamı niteliğini göstermeliydiler. Son 13 yılda her alanda olduğu gibi valiler konusunda da bir yozlaşmayla karşı karşıyayız" dedi.

MHP İzmir milletvekili adayları daha sonra, Kemeraltı ve Karşıyaka çarşılarında esnafın sorunlarını dinledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Beşikçioğlu annesini İzmir'de sonsuzluğa uğurladı
Sonraki Haber Ahmet Kenan Tanrıkulu seçim startını Çarşı'da verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?