ANA SAYFA > İZMİR > Ahmet Kenan Tanrıkulu seçim startını Çarşı'da verdi

Ahmet Kenan Tanrıkulu seçim startını Çarşı'da verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Kenan Tanrıkulu seçim startını Çarşı'da verdi

Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu seçim startını verdi.

MHP İzmir Milletvekili adayları ile birlikte ilk önce Cumhuriyet Anıtı’na, sonrasında Hasan Tahsin Anıtı’na  çelenk koyup saygı duruşunda bulunan Tanrıkulu, ardından Karşıyaka’da çarşı esnafını ziyaret ederek sohbet etti.  Vatandaşlarla da bir araya gelen Tanrıkulu,  1 Kasım erken seçimlerinde vatandaşlardan MHP’ye tam destek istedi.

Çarşı esnafının sıkıntılarını dinleyen Tanrıkulu, tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşıp  dertlerini dinledi. İzmirliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Tanrıkulu, 1 Kasım seçimlerine yönelik olarak önemli açıklamalarda bulundu. Her seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de milletvekili sayılarını artırmayı hedeflediklerini dile getiren Tanrıkulu, “Bu seçimde de MHP, 85 seçim çevresinde tüm kadrolarıyla birlikte hazırlanmış ve iddialı bir şekilde girmektedir. 3 Ekim Cumartesi günü Sayın Genel Başkanımız tarafından açıklanacak seçim beyannamemiz ile her seçim bölgesinde çok ciddi oy yükselmesi bekliyoruz” diye konuştu.

MHP’nin iktidar hedefinin İzmir’in sunacağı büyük katkı ile gerçekleşeceğini ifade eden Tanrıkulu “Bizim hedefimiz MHP'nin tek başına iktidarıdır. Bu hedefe İzmir’in büyük katkı sunacağına inanıyoruz. Bunun için hedefimiz her iki bölgeden en az 4 milletvekili ile başlayarak daha ileri gitmektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim sorumlusu olarak MHP’yi hedef göstermesine de cevap veren Tanrıkulu, “Bizim buradaki göstergelerimiz MHP'nin erken seçim isteyen kesimin AKP ve Erdoğan olduğunu göstermektedir. Zira MHP’nin Türkiye’de aklıselim sahibi hiçbir vatandaşımızın karşı çıkmayacağı dört şartını (Anayasa’nın ilk dört maddesinin değiştirilemeyeceği, çözüm sürecinin sona erdirilmesi, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet dosyasının tekrar açılması, Cumhurbaşkanı’nın Anayasal sınırlarına dönmesi) kabul edemeyen zihniyet, bir algı oyunuyla farklı kesimlere yönlendirilmek istemektedir. Bu seçimde AKP'den MHP'ye ciddi bir seçmen kitlesi kayacaktır, çünkü yalanlardan onlarda usanmış durumdadır” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de MHP'li Adaylardan Zeybekli Start
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor hentbolcuları 2. Lig’te

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?