ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de Leman Sam rüzgarı esecek

İzmir'de Leman Sam rüzgarı esecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de Leman Sam rüzgarı esecek

Karabağlar Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan ve kente yeni bir nefes getirecek “Uzundere Rekreasyon Alanı” muhteşem bir konser ile açılıyor. 3 Haziran Cuma gecesi Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu'nda Nazım Hikmet’in şiirleri okunacak ve ünlü sanatçı Leman Sam bir konser verecek. Etkinlik saat 20.00’de başlayacak ve ücretsiz olacak.

Karabağlar Belediyesinin tüm birimlerinin yoğun çalışmaları sonucunda Uzundere Rekreasyon Alanı tamamlandı. Alanın içindeki peyzaj çalışmaları ile amfi tiyatronun içindeki koltukların takılması ise birkaç güne kadar bitirilecek. Alanda bulunan kütük ve gemi binalar ile yüzme havuzu, süs havuzları da tamamlandı. Rekreasyon alanındaki Nasrettin Hoca tematik binası ise uluslararası çocuk ve gençlik müzesine dönüştürülecek. 1 yıl sürecek çalışmalar sonunda alanında uzman kişilerin raporları doğrultusunda çalışmalara şimdiden başlandı.

Kente nefes aldıracak

Uzundere Rekreasyon alanında 2 bin kişilik amfi tiyatro, yüzme havuzları ve göletler bulunacak. Tematik park alanında ejderha, figürlü kaydıraklar, mantar kamelyalar, oyun alanında Tom & Jerry, Keloğlan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler gibi çocukların çok sevdiği onlarca masal ve çizgi film kahramanları, fil, timsah, dino figürlü kaydıraklar, heykeller ve oyun grupları projenin en önemli ayrıntıları olarak dikkat çekiyor. Kente yeni bir nefes getirecek olan Uzundere Rekreasyon Alanı, 3 Haziran Cuma gecesi saat 20:00'de gerçekleşecek Leman Sam konseriyle görkemli bir şekilde kent yaşamına kazandırılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kız Muallim Mektebi 102 yaşında...
Sonraki Haber Sındır: ''Çiftçilerimiz tarımı terk ediyor''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?