ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi'nden 51. Kütüphane Haftası Paneli

İzmir Üniversitesi'nden 51. Kütüphane Haftası Paneli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi'nden 51. Kütüphane Haftası Paneli

51’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İzmir Üniversitesi’nde “Kültürel Mirasın Yönetilmesinde Stratejik Yaklaşımlar” başlıklı bir panel düzenlendi. İzmir Üniversitesi Kütüphane Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Aydın Tiryaki’nin açılış konuşması ile başlayan panelin moderatörlüğünü, Yrd. Doç. Dr. Zafer Parlak yaptı.

Prof. Dr. Fatih Rukancı’nın “Kültürel Mirasımızın Aktarımında Arşivlerin Rolü”, Doç. Dr. Hakan Anameriç’in “Popüler Kültürümüzde Arşiv Belgelerimizin Geçerliliği: Siyasi ve Sosyal Etki”, Dr. Nevzat Özel’in “Kültürel Miras Ögelerinin Yönetimi ve Tanımlama Standartları”, Arş. Gör. Tolga Çakmak’ın “Kültürel Mirasın Kalıcılığının Sağlanması: Dijital Koruma ve Dijitalleştirme Uygulamaları” ve Dr. Yusuf Yalçın’ın “Semantik Web ve Kültürel Miras” başlıklı birer konuşma yaptığı panel sonunda katılımcılara teşekkür plaketlerini Genel Sekreter Gazanfer Gülen takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 2 gün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber Ak Partili Bilal Doğan Fuar İzmir'i değerlendirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?