ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesinde mezuniyet heyecanı yaşanacak

İzmir Üniversitesinde mezuniyet heyecanı yaşanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesinde mezuniyet heyecanı yaşanacak

Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2007 yılında kurulan ve 2008-2009 akademik yılında eğitim vermeye başlayan İzmir Üniversitesi, 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek mezuniyet töreni ile yaklaşık bin 200 öğrencisini mezun etmeye hazırlanıyor.

2007 yılında Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan İzmir Üniversitesinde mezuniyet heyecanı yaşanıyor. 21 - 22 Haziran tarihlerinde Kaya Termal Otel’de yapılacak mezuniyet töreninde, yaklaşık bin 200 öğrenci kep atacak. Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ile Mimarlık bölümleri ise bu yıl ilk kez mezun verecek. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Merkez, Güzelyalı ve Necdet Doğanata Sağlık Yerleşkelerinde yaklaşık 7 bin öğrencinin eğitim gördüğü İzmir Üniversitesinden, bugüne kadar bin 775 öğrenci mezun oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bach Sanssouci'den, Celsus Kütüphanesi’nde muhteşem konser
Sonraki Haber Kadın girişimciler acil eylem planı istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?