ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi voleybolda çifte başarı yakaladı

İzmir Üniversitesi voleybolda çifte başarı yakaladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi voleybolda çifte başarı yakaladı

İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek ve Bayan Voleybol Takımları, üst üste elde ettikleri galibiyetler sonucunda, İzmir Bölgesel Voleybol Ligi gruplarında lider olarak, 3. Lige Terfi Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

İzmir Voleybol Bölgesel Liginde mücadele eden İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, katıldığı son üç maçı 3-0, 3-2 ve 3-1’lik skorlarla galip bitirerek, grubunda birinci oldu. Bayan Voleybol Takımı böylece 3-6 Mart tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşecek olan 3. Lige Terfi Müsabakaları Final Grubunda da yer alacak. İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, müsabakalarda Kütahya Gençlik Merkezi, Balıkesir Ayvalık Gücü Belediye ve Uşak Ayna Halk Oyunları takımları ile karşı karşıya gelecek.

Grup birinciliği ile 3. Ligin kapısını aralayan ve 3-7 Mart tarihleri arasında Uşak’ta düzenlenecek 3. Lige Terfi Müsabakaları Final Grubunda yer alan İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı ise Denizli Cavidil Spor, Antalya Manavgat Bahçeşehir Koleji, Manisa İl Gençlik ve Aydın Y. Pazar G. Birliği Belediye ile mücadele edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Datça Maratonu'na Karşıyakalı damgası
Sonraki Haber Tahta bavullar kadına şiddete karşı yola çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?