ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi öğrencilerinden bir derece daha

İzmir Üniversitesi öğrencilerinden bir derece daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi öğrencilerinden bir derece daha

İzmir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencileri mezuniyetlerini Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri Bitirme Projeleri Sergisi ve Yarışması’nda ikincilikle taçlandırdı.

İzmir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri Ahmet Fatih Başkaya, Deniz Şaman, Denizcan Kahyaoğlu ve Nasibe Deniz, mezuniyet sevinçlerini yarışma derecesi ile pekiştirdi. İzmir ve Manisa’da eğitim veren üniversitelerin Makine, Endüstri ve Endüstri Sistemleri Mühendisliği bölümü öğrencilerine yönelik olarak Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri Bitirme Projeleri Sergisi ve Yarışması’na “Bütünleşik Üretim, Sevkiyat Ve Stok Planlaması İle Maliyet Minimizasyonu” adlı mezuniyet projeleri ile katılan öğrenciler, Endüstri-Endüstri Sistemleri Mühendisliği bölümünde ikinciliğe layık bulundular. Yrd. Doç. Dr. Orkun Kozanoğlu danışmanlığında hazırladıkları proje ile derece alan öğrenciler için elde ettikleri derece iş başvuruları öncesinde moral oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 29.Uluslararası İzmir Festivali Cenevre Balesi ile sona erdi
Sonraki Haber Dj Strawberry: ''Karşıyaka'dan ayrılmak çok acı''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?