ANA SAYFA > SPOR > İzmir Üniversitesi 3. Lig'e göz kırpıyor

İzmir Üniversitesi 3. Lig'e göz kırpıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi 3. Lig'e göz kırpıyor

İzmir Voleybol Bölgesel Liginde mücadele eden ve katıldığı son üç maçı da 3-0’lık skorla galip bitiren İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Uşak’ta gerçekleşecek olan 3. Lige Terfi Müsabakaları Final Grubunda yer almaya hak kazandı.

İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, İzmir Atatürk Spor Salonunda Büyük Ege Spor ile karşı karşıya geldiği maçtan galibiyetle ayrıldı. Katıldığı son üç maçın hepsini 3-0’lık skorla kazanan takım, böylelikle müsabakaların bitmesine bir maç kala kendi grubunda birinciliği de garantilemiş oldu. Art arda elde ettiği zaferler sonucunda 3. ligin kapısını da aralayan İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, 3-7 Mart tarihleri arasında Uşak’ta oynanacak 3. Lige Terfi Müsabakaları Final Grubu'na kalmayı başardı.

Uşak’taki müsabakalarda, İzmir Üniversitesi Voleybol Takımının yanı sıra Denizli, Manisa ve Muğla’dan gelecek grup birincileri de mücadele edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar, meslek odalarına çağrı yaptı!..
Sonraki Haber Vali Toprak'tan sanayicilere ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?