ANA SAYFA > SPOR > İzmir Park’ta zaman hızlı akacak

İzmir Park’ta zaman hızlı akacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Park’ta zaman hızlı akacak

Yunanistan’da yapılan ikinci ayağın ardından Türkiye Pist Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 23-24 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Park’ta yapılacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek yarışçılar, ülkemizin motor sporlarında en önemli pistleri arasında yer alan Ülkü Yarış Pisti’nde büyük çekişme yaşayacak.

Ülkü Yarış Pisti'nde bir aylık aradan sonra start alacak yarışta 1000cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C) ve 125 cc kategorilerinde yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak. Hafta sonu Ülkü Yarış Pisti’nde yapılacak en önemli yarışlardan biri olan TMF GP'de de yarış severler, 20 usta pilotun kıyasıya mücadelesine şahit olacak.

22 Mayıs Cuma günü öğleden sonra yapılacak teknik kontrollerin ardından, 23 Mayıs Cumartesi günü sıralama turlarına geçilecek. Yarışların yapılacağı 24 Mayıs Pazar günü ise pilotların nefes kesen mücadeleleri Ülkü Yarış Park’ta sahne alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İyilikten vazgeçmiyorlar
Sonraki Haber Bilişim sektörünün genç beyinleri İzmir'de buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?