ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Outlet Shopping Fest ziyaretçilerini şaşırtıyor

İzmir Outlet Shopping Fest ziyaretçilerini şaşırtıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Outlet Shopping Fest ziyaretçilerini şaşırtıyor

16-18 Ekim tarihleri arasında Bostanlı Pazar Yeri'nde düzenlenen İzmir Outlet Shopping Fest, ziyaretçilerini şaşırtıyor.

İnanılmaz markaların inanılmaz fiyatlara sunulduğu festival, İzmirli ihracatçıların gövde gösterisine dönüştü.Giyimden mobilyaya, kozmetikten ev tekstiline, optikten oyuncağa sektörün önde gelen markalarının ve ihracatçılarının katıldığı İzmir Outlet Shopping Fest, altı bin metrekare alan üzerinde yetmiş firmanın katılımıyla gerçekleşiyor.Geniş ürün yelpazesinde marka ürünleri uygun fiyatlara sunan festival, depo ve stok satışlarının yanı sıra fırsatlarıyla da dikkat çekiyor, yoğun ilgi görüyor.İsteyen kaş ektiriyor, isteyen yatak alıyor…Karşıyaka'daki Bostanlı Pazar Yeri'ni bambaşka bir görünüme kavuşturan festival, kozmetik ve estetik uzmanlarının alandaki uygulamalarıyla dikkat çekerken, İzmir'in mobilya ve tekstil sektöründeki öncülüğünü de kanıtlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TAFİSA’da sunumu Murat Özel yaptı
Sonraki Haber Basın Konseyi üyeleri Çeşme’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?