ANA SAYFA > SAĞLIK > İzmir Kuzey Sekreterliği’nde beş hastaneye beş adet tam donanımlı ambulans

İzmir Kuzey Sekreterliği’nde beş hastaneye beş adet tam donanımlı ambulans

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kuzey Sekreterliği’nde beş hastaneye beş adet tam donanımlı ambulans

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi EAH’sinde yapılan anahtar teslim töreniyle Kuzey Genel Sekreterliği’nin temin ettiği beş​ adet Hasta ​Nakil ​Ambulansı beş ​Hastane ​Yöneticisi​'​ne teslim edildi.

Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi EAH, Tepecik EAH, Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi, Karşıyaka Devlet Hastanesi ve Menemen Devlet Hastanesi yeni hasta nakil ambulanslarıyla ihtiyacı olan hastaların evden hastaneye, hastaneden eve nakillerini yaparak daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilecekler.

İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Özkan, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Bircan, ambulansların teslim edileceği Hastane Yöneticileri ve Hastane Müdürleri'nin katıldığı törende Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu yeni ambulanslarla daha kaliteli bir sağlık hizmetini amaçladıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Sayın Sağlık Bakanımız geçtiğimiz günlerde ihtiyacı olan hastalarımıza hastaneye nakilleri konusunda yardımcı olmamızı istedi. Böylece hastalarımızın ihtiyaçlarına daha iyi karşılık verebilecek ve sağlık hizmetini evlerine kadar devam ettirebileceğiz. Bu amaçla aldığımız beş adet tam donanımlı ambulans hastanelerimize ve hastalarımıza hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde 14 adet Evde Sağlık hizmeti verecek olan ambulansımızı Genel Sekreterliğimize bağlı hastanelerimize kazandıracağız.”

İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Ayhan İzzettinoğlu “Hizmete giren ambulanslarımız hastalarımıza sunulan sağlık hizmet kalitesini bir adım daha ileriye götürerek dünya standartlarına ulaşmamızı sağlayacaktır. Hasta nakil hizmeti veren ambulansların çoğaltılarak bu hizmetin yaygınlaştırılmasını diliyorum.” dedi.
Hastane bahçesinde yapılan teslim töreninde ambulansların önünde kurdele kesilmesinin ardından İl Sağlık Müdürü tarafından Hasta Nakil Ambulansları'nın anahtarları Hastane Yöneticilerine teslim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlar bu kez Ragbi’de ter dökecek
Sonraki Haber Çamdibi’nde Sertel coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?