ANA SAYFA > İZMİR > Çamdibi’nde Sertel coşkusu

Çamdibi’nde Sertel coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çamdibi’nde Sertel coşkusu

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel için Çamdibi’nde yaklaşık bin kişinin katılımıyla organize edilen etkinlikte halaylar çekildi, iktidar sözü verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, 38 yıl önce İzmir’e ilk geldiğinde taşındığı ve uzun yıllar oturduğu Çamdibi’nde mahalle arkadaşlarının “Düğün” gibi organizasyonuyla görkemli bir toplantıyla moral depoladı. CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel için Çamdibi Pazaryeri üstündeki Düğün Salonu’nda bir araya gelen ailesi, dostları, meslektaşları ve partililer bin kişilik salonu doldurdu. Salona kendisi için özel hazırlanan “Geliyor Ankara Adam Gibi Adam” şarkısı eşliğinde giren Atila Sertel, uzun süre ayakta alkışlandı. Black & White orkestrası ve Çamdibi bandosunun müzikleriyle coşan konuklar, hep birlikte göçmen halayı çektiler. Çamdibili hemşehrileri, Sertel’e “Seni Meclis’e güle oynaya göndereceğiz” diyerek söz verdiler.

Konuklara yönelik bir konuşma yapan Atila Sertel, “38 yıl önce Eskişehir’den İzmir’e geldiğimde gözümü Çamdibi’nde açtım. Çamdibili bir ailenin kızıyla evlendim. Çocuklarım burada doğdu, büyüdü. Yaklaşık 35 yıldır hem gazetecilik hem de siyaset yaptığım dönemlerde benim en büyük destekçim Çamdibi ve Altındağ bölgesindeki dostlarım, akrabalarım oldu. Böylesine güzel bir organizasyonla sizlerle coşkulu bir etkinlikte buluşmaktan mutluyum. Önce 29 Mart’ta sonra 7 Haziran’da Çamdibi’nin onurlu, namuslu insanları CHP iktidarının en büyük destekçisi olacaktır” diye konuştu.
Yaklaşık 45 dakika boyunca bin kişilik bir kalabalığa seslenen CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Sertel, CHP’nin bu seçimlerde neden iktidar olması gerektiğini, AKP iktidarının uygulamalarından ve bunların vatandaşları nasıl darboğaza ittiğini verdiği somut örneklerle anlattı.

Parti içi demokrasinin en güzel örneğini CHP’nin sergilediğini söyleyen Atila Sertel, üyelerin bu demokrasi şölenine katkı koyarak 29 Mart’ta ve 7 Haziran’da mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini belirterek, şöyle dedi:
“Tam 19 yıldır ön seçim bekliyordum. 19 yıl sonra partimizde bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Bundan sonra yapılacak bütün seçimlerde kontenjan, atama olmaması ve tüm adayların önce üyenin onayını alarak seçilmesi için ön seçime katılma oranı çok yüksek olmalı. Temiz siyaset için güçlü iktidar için önce 29 Mart’ta sonra 7 Haziran’da mutlaka sandığa gitmeliyiz.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Kuzey Sekreterliği’nde beş hastaneye beş adet tam donanımlı ambulans
Sonraki Haber Hüseyin Sezer'den siyasi etik yasası çıkışı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?