ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağmuru

İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağmuru

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağmuru

Bu yıl 16. kez düzenlenecek olan İzmir’in uzun soluklu tek film festivali Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağıyor.

Animasyon, belgesel, deneysel ve kurmaca kategorilerinde yarışmak üzere İran, Fransa, Brezilya, İspanya, Ermenistan, İtalya, ABD, Kore, Yunanistan, Japonya, Porto Riko, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri, İsviçre, Venezuella gibi ülkelerin aralarında bulunduğu 64 ülkeden yüzlerce film başvuruda bulundu. Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan festivale başvurular, 15 Eylül tarihine kadar devam edecek.

DAHA ÇOK FİLM DAHA ÇOK İZLEYİCİYE ULAŞACAK

Festivalin İzmir’e yayılması, geçen seneki ilginin ve desteğin korunması için festival ekibinin çalışmaları sürüyor. Bu yıl daha çok filmin daha çok izleyiciye ulaşması için Kültür Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak, Bornova, Buca, Karşıyaka Belediyeleri ve üniversitelerle iş birliği için görüşmeler devam ediyor. Festival boyunca 400’ün üzerinde filmin İzmirli sinemaseverlerle buluşması hedefleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’un 2. Ligdeki ilk maçı Yalova ile…
Sonraki Haber İZKA destekli Mobil-İz hayata geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?