ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Kısa Film Festivali 17 Kasım'da başlıyor...

İzmir Kısa Film Festivali 17 Kasım'da başlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kısa Film Festivali 17 Kasım'da başlıyor...

Bu yıl 16.sı düzenlenecek Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin tarihi belli oldu. Sinemaseverlerin heyecanla beklediği festival, 17 - 22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

İzmir’in kesintisiz devam eden tek film festivali Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali, bu yıl 17-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvuruların devam ettiği festivale animasyon, belgesel, deneysel ve kurmaca kategorilerinde yarışmak üzere; aralarında İran, Mısır, Almanya, Porto Riko, İspanya gibi ülkelerin bulunduğu 73 ülkeden 700’den fazla film başvuruda bulundu. Bu yıl daha fazla filmi daha fazla seyirciye ulaştırmayı hedefleyen festival ekibi, festival kapsamında yapılacak olan etkinliklerin ve film gösterimlerinin tüm şehre yayılması amacıyla, yerel yönetimler ve üniversitelerle işbirliği için çalışmalarını sürdürüyor. Aralarında birçok ünlü oyuncunun da bulunduğu filmlerse, ön jüri tarafından değerlendirilmeye başlandı.

Ulusal filmlerde ünlü oyuncular da yer alıyor

Ulusal daldaki başvurularda ünlü isimlerin ve usta oyuncuların da rol aldığı birçok film bulunuyor. Ön jüri değerlendirmesinde olan filmlerde Berkan Şal, Tülin Özen, Mahir Günşiray, Ayşenil Şamlıoğlu, Reha Özcan, Zeyno Gönenç, Melih Çardak, İnanç Konukçu, Nazan Kesal, Öner Erkan, Pelinsu Pir, İrem Altuğ, Orhan Aydın gibi birçok isim yer alıyor. Filmler, İzmirli sinemaseverlerle buluşmayı bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Koç: Üniversitelerimiz terör örgütünün kamp merkezi olmasın
Sonraki Haber Karşıyaka'ya iki anaokulu daha...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?