ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Gazeteciler Cemiyeti:''Yeter artık''

İzmir Gazeteciler Cemiyeti:''Yeter artık''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Gazeteciler Cemiyeti:''Yeter artık''

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, İzmir Adliyesi önünde yaşanan terör saldırısının ardından yazılı açıklama yaptı.

Dikmen, araca koyulan bombanın patladığını, saldırının ardından üç terörist ile sokak ortasında çatışma yaşandığını belirtti.

Dikmen, şunları söyledi:

“Yeter artık. Güvenliğimizden endişe duyuyoruz. Her bomba patladığında içimiz eriyor. 'Patlama olmuş' sözüne ne zaman 'alışmayacağız' desek acı haberlere yenileri ekleniyor. Haberi alınca aklımıza ailelerimiz, çocuklarımız, insanlarımız geliyor. Terör örgütleri ülkemizde cirit atıyor. Uzun namlulu silahlarla adliye önüne gelerek araç patlatıp silahlarını insanlarımıza doğrultuyorlar. Türkiye, bu acıları yaşamaya mahkum edilemez.

Teröre teslim olmayacağımızı göstereceğiz. Bu saldırılar bizleri evlerimizde yaşamaya mahkum edemeyecek. İnadına sokağa çıkacağız. 'İzmir'de neden patlama olmuyor' diyerek hedef gösterenler hakkında ne gibi işlem yapılacağının da takipçisi olacağız. Saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: Doğusundan batısına teröre karşı tek yumruk olmak zamanı
Sonraki Haber Ali Yiğit: ''Teslim olmayacağız''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?